Club Escacs Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

CLUB ESCACS VALLS SUB-12 CAMPIÓ PROVINCIAL TARRAGONA NORD

El Club escacs Valls ha presentat 2 equips aquests any en aquesta competició que s'ha disputat durant 3 dissabtes del mes d'octubre a Tarragona- Vendrell  i Valls.

El segon  equip, el Valls B, estava format per jugadors novells i tots eren sub10 tot i així han fet un gran campionat i han disfrutat molt de les partides, han aconseguit una puntuació de 8 punts 20 possibles.

La gran alegria ens l'ha donat el Valls A, un equip format per Anton Melynchuck, Tomàs Aceña, Guifre Ferré, Juli Altès i Marçal Pie. Aquests petits cracks han realitzat un gran campionat a la fase regular de la lliga han fet  19,5 sobre 20 quedant primers del seu grup i classificant-se per la final. Una final que es va jugar el passat 27 d'octubre a les magnífiques sales de l'Hotel Class de Valls. La final estava servida i es jugava contra un gran equip com es l'escola de Salou, un encontre que sabíem que seria molt difícil i estaria molt igualat. El primer en finalitzar la seva partida amb un joc molt bo va ser en Marçal, que amb les peces negres va fer una gran partida i ens donava el primer punt i molta tranquil·litat als companys, Anton al primer taulell i amb peces blanques feia una partida molt seriosa i pensant molt amb l'equip va demanar taules quan l'encontre estava de cara a falta de 2 partides el resultat estava 1,5 a 0,5 i semblava que seria fàcil però l'empenta i el bon joc dels jugadors del Salou van apretar la cosa. Al segon taulell Tomás amb peces negres va fer una partida molt bona, però els nervis i el  temps li van fer una mala passada i perdia la partida el resultat estava 1,5 a 1,5 i tot es decidiria en una última partida on el nostre tercer taulell Guifre Ferré, que no sembla que tingui 10 anys, va jugar amb una sang freda i una concentració de campió amb una millor posició però sense temps al rellotge va fer una demostració de saber fer i amb només 2 minuts al rellotge va guanyar i va donar la victòria a l'equip i a tot el club. Aquest equip format per aquests 5 jugadors ens donarà moltes alegries. Destacar a part del seu bon joc, l'esperit d'equip i el bon ambient amb tots els jugadors.

IMG-20181027-WA0001IMG-20181027-WA0003IMG-20181027-WA0005IMG-20181027-WA0006

 
Per favor, és necessari validar-se per poder escriure comentaris en aquest article.

Fotos de campionats

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5

Calcular el meu ELO

Nova normativa

Identifica't

Crea't un compte d'usuari si vols afegir comentaris als nostres articles.