Club Escacs Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Memorial Calbet 2018

Vuitena Ronda

Aquest dissabte 9 de juny s’ha disputat la vuitena i última ronda del Obert de Tarragona d’escacs Memorial Calbet 2018. Al local de la Cooperativa agrícola de Vila-rodona es van jugar les partides corresponents a la última ronda i els jugadors del Club Escacs Valls van obtindre els següents resultats.

En el grup A van guanyar  V. Esplugas i J. Ferré Blasco. Van fer taules R. Boldú, J. Cusidó i A. Huerta. No van poder puntuar A. Guasch, M. Masalias i F. Guasch. El guanyador va ser Ferran Solé de Lleida, amb set punts. Segon va ser Vicenç Esplugas, del Valls amb sis punts. Destacar també un grup de jugadors del Valls que van lluitar sempre en les posicions davanteres i que van obtenir cinc punts, A. Guasch, R. Boldú, M. Masalias i J. Ferré Blasco.

En el grup B van guanyar M. Trenchs, J. Miquel,C. Greenaway, G. Ferré, J. Guasch, Josep Ferré,  G. Vega, D. Rull i Ernest Ferran. Van fer taules A. Melnychuck, J. Ferré Tusquellas i T. Trenchs. No van poder puntuar J. Masalias, M. Boronat, G. Fernández, Marçal Pié, Nil Güell i J. Boada. Jaume Masalias , del Valls, va ser el guanyador tot i que no va poder quedar invicte. Destacar també el quart lloc de Christopher Greenaway  amb sis punts. M. Trenchs amb cinc punts i J. Miquel amb 4,5 punts. Guifré Ferré va quedar segon Sub-10. Adai Niubó segon sub-14 i David Rull segon Sub-16. Felicitats a tots.

ronda8_1024x1

 

Darrera actualització de diumenge, 10 de juny de 2018 17:49  
Per favor, és necessari validar-se per poder escriure comentaris en aquest article.

Calcular el meu ELO

Nova normativa