Club Escacs Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Campionat Individual de Tarragona d’escacs 2018

Novena  Ronda

Aquest diumenge 25 de novembre s’ha disputat la novena i última ronda del Campionat Individual de Tarragona d’escacs 2018. Els jugadors del Club Escacs Valls es van desplaçar fins a l’Hospitalet de l’Infant per disputar aquesta última ronda i van obtindre els següents resultats.

En el grup A van guanyar V. Esplugas i A. Guasch. Van fer taules M. Masalias i F. Guasch. No va poder puntuar G. Oliver. El campió va ser Llàtzer Bru del Cerdanyola del Vallès amb 8,5 punts. Segon va quedar V. Esplugas del Valls amb 8 punts. Destacar el setè lloc de A. Guasch amb 6 punts. M. Masalias i G. Olivé amb 5 punts i F. Guasch amb 4 punts.

En el grup B va guanyar Josep Ferré. Va fer taules J. Ferré Tusquellas. No van poder puntuar J. Masalias, Magí i Tomas Trenchs. El guanyador va ser Carles González del Tarragona C.E. amb 7 punts. Destacar J. Masalias cinquè amb 6 punts. J. Ferré Tusquellas amb 5 punts i M. Trenchs amb 4 punts.

En el grup C van guanyar Arnau Niubó i Guifré Ferré. No va poder puntuar l’Adai Niubó, que jugava al primer taulell. El guanyador va ser Oscar Ferrer del Cerap Riudoms amb 8 punts. Destacar el Guifré Ferré cinquè i l’Adai Niubó sisè, els dos amb 6 punts i l’Arnau Niubó amb 5 punts.

Cal felicitar als germans Adai i Arnau Niubó per la seva classificació pel Campionat de Catalunya Sub-14. Això ho van aconseguir al Campionat Provincial Sub-14 on l’Arnau va quedar tercer amb els mateixos punts que el primer, i L’Adia va quedar quart.

ronda9_1_1024

 

 

 

 

 

Darrera actualització de diumenge, 25 de novembre de 2018 22:04  
Per favor, és necessari validar-se per poder escriure comentaris en aquest article.

Calcular el meu ELO

Nova normativa