Club Escacs Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Assemblea General Ordinària 2018

Aquest divendres 21 de setembre, s’ha celebrat la Assemblea General Ordinària 2018 del Club. Puntualment a les 22:30 hores va començar amb l’aprovació de l’acta de l’any passat. En el següent punt de l’ordre del dia el tresorer va explicar l’estat de comptes, que tot i l’augment de les despeses federatives, es manté amb saldo positiu.

Per part del president es va llegir la memòria d’activitats, destacant el bon paper del primer equip que en el primer any en la Primera Divisió va jugar el play-off per pujar a Divisió d’Honor. Va destacar també, que en la competició per equips es van mobilitzar 50 jugadors cada setmana. També va fer esment el bon paper que van fer els jugadors en els Campionats Provincial i de veterans.

En l’apartat de l’Escola d’Escacs es va destacar l’equip sub-12, que va quedar campió provincial per quart any consecutiu i l’augment del nombre d’ alumnes més joves.

Es va donar per acabada l’assemblea tot recordant que aquest diumenge 30 comença el campionat individual de Tarragona, en el que el club ha inscrit 26 jugadors.

assemblea_2018_1_1024

 

 
Per favor, és necessari validar-se per poder escriure comentaris en aquest article.

Calcular el meu ELO

Nova normativa

Identifica't

Crea't un compte d'usuari si vols afegir comentaris als nostres articles.